Find den perfekte forlovelsesring

Jeg håber, du og dine nærmeste har det godt og får det bedste ud af tiden.

Vi lever i en tid, hvor puslespil og kogebøger pludselig er blevet yderst populære, med den ekstra tid vi har fået. Personligt har jeg brugt tid på at færdigøre en lille sjov test, som gerne skulle give et hint om, hvilken forlovelsesring, der passer bedst til ens personlighed og livstil.

Nu vel, så ved jeg godt, det måske ikke lige er en forlovelsesring, du kigger efter ;-), men måske kender du nogen, der trænger til et kærligt lille skub. Og når det er sagt, så kan en forlovelses- eller vielsesring jo godt opgraderes eller fornyes.

Jeg håber, du får lidt sjov med testen, og jeg vil blive meget taknemmelig, hvis du deler den med dem, du mener, der skal have et hint. Uanset, hvilken ring testen peger på, er det selvfølgelig en god idé med professionel rådgivning til at finde den helt rigtige og personlige forlovelsesring.

Jeg ønsker jer alle en god og forhåbentlig solrig påske – med dem I holder af.

De Bedste Hilsner
Brian Bach Mouritsen, Juveler
25 år med rådgivning i personlige smykker