Den nye smykkeserie, Chepre, kombinerer bæredygtighed med historisk inspiration

Vil du som de fleste af os en mere bæredygtig verden, hvor vi tager ressourcebevarende og fremsigtede valg, så er Chepre en smykkeserie for dig.

Alle smykkerne i den helt nye serie Chepre er kreeret af de bedste tyske håndværkere inden for juvelerverdenen. De dygtige smykkehåndværkere vil med tiden være en uddød race, hvis ikke vi begynder at stille krav til oprindelsen af de smykker, vi bærer.

18 karat guld og bæredygtige diamanter

Chepre er håndlavet i 18 karat hvid-rosa eller gulguld. Der er selvfølgelig tale om genbrugsguld, som derfor er 100% bæredygtigt. Diamanterne er handlet under Kimberly-traktaten, der sikrer, at ædelsten ikke er konflikt- eller bloddiamanter. Chepre-serien omfatter indtil videre armbånd, ørenringe, en ring og manchetknapper. Smykkerne kan bæres af alle uanset køn eller stil og er ideelle som delesmykker, da de både klæder den feminine og den maskuline type.

Old-ægyptisk inspiration

Hvert led i Chepre-smykkerne er formet som en pyramide, hvor toppen er skåret af og erstattes af et vindue, bæreren kan spejle sig i. De enkelte pyramide-led er prydet med en naturlig princess-slebet diamant. Dette diamant-cut er kendt for sin stærke refleksion af lyset, mens der samtidig er tale om en mere ’åben’ diamant, der gør det lettere at se stenens dybde sammenlignet med almindelige runde brillanter. Navnet ’Chepre’ stammer fra en ægyptisk urgud, der repræsenterede den opgående sol – et tegn på trofasthed. Chepre betyder ’skabt af sig selv’. Han blev ikke født, men krøb frem fra jorden, hvorfor han altid afbildes som en skarabæ.

Chepre støtter Pink Tribute med kr. 500 pr. solgt Chepre smykke

Vi har valgt at støtte Pink Tribute, der er en mindre dansk velgørenhedsorganisation, da pengene for salget af Chepre giver stor og direkte hjælp til deres beundringsværdige initiativer.

Se hele Chepre smykke-serien her