Forlovelsesringe

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige forlovelsesring, kan markedet virke meget overvældende. Hos BachMouritsen får du personlig rådgivning og et skræddersyet udvalg præsenteret i afslappede rammer til en personlig fremvisning.

Se vores udvalg af forlovelsesringe

Diamanter som alternativ investering

Er du på jagt efter den perfekte og personlige forlovelsesring? Hos BachMouritsen får du personlig rådgivning og et skræddersyet udvalg præsenteret i afslappede rammer til en personlig fremvisning.

Læs mere

Forlovelse – En personlig oplevelse

Når jeg vejleder mænd på frierfødder med at finde den perfekte ring, føler jeg en vis ære. Jeg ved, jeg er med til at kreere en af de største oplevelser i to menneskers liv. Selve frieriet er ofte et meget personligt øjeblik, der ikke altid deles med andre, men her vil nogle af de skønne par, jeg har hjulpet, dele deres historie med dig og mig.

Læs mere

Guide til den perfekte Forlovelsesring

Vil du gifte dig med mig? Seks enkle ord, der kombineret kræver tilløb til udtale og svedige håndflader hos selv den hårdeste brystbehårede mandemand. Seks ord, som skal falde sammen med en meget vigtig rekvisit – forlovelsesringen.

Læs mere