Fra Minusrente Til Affektionsværdi

Vi husker nok alle et bestemt smykke, som repræsenterer en person, der i livet har stor betydning for os. Måske er det din elskede mormors ametystring eller et familiehalssmykke, som kun blev båret ved helt særlige lejligheder. Smykker, som med årene, har opnået den højeste ære og værdi af alle, nemlig affektionsværdi.
I en helt ny verden uden renter er det måske tid til at investere i smykket, der kan give dig renteglæde hver eneste dag i form af betagende skønhed. Men lige så vigtig kan du etablere smykkets affektionsværdi for dem, som står dig nærmest. Resten af livet og mange år ud i fremtiden.

Enkle, elegante og håndlavede platinringe med diamanter, som historisk set holder værdien.
Sammenlignet med luksuskøb som f.eks. rejser, har smykker med diamanter og ædelsten absolut den længste værdimæssige holdbarhed. Det gælder affektionsværdi, men i høj grad også købets reelle værdi, som bevares over årene og på sigt kan ende med at overstige købsprisen. Kom ind til Kongens Nytorv og hør mere om, hvordan man bevarer og kultiverer prisen på et smykke, så du ikke alene skaber affektion, men også økonomisk værdi for dem, som skal bære historie, arv og smykke videre.

Exceptionelle smykker opstår, når ædelt håndværk og det fineste design møder hinanden. Her i form af et armbånd.

Går du rundt med en spirende ide til et smykke og behov for inspiration? Måske tænker du, at tiden er ideel til at overraske en, der står dig nær med et personligt smykke. Kontakt mig endelig, så kigger vi på mulighederne sammen.

Lav en aftale her