Hemmeligheden Ligger I Mennesket Bag Smykket

Julen hos mig på smukke Kongens Nytorv står som altid i traditionernes tegn. Det gælder både den gode gamle jul, vi kender og elsker, men også håndværkstraditionerne, der i generationer har skabt unikke og personlige smykker. Essensen i mit firma er at bruge og dele min faglighed til at hjælpe med at finde helt personlige, unikke smykker i en verden, hvor mangt og meget ligner hinanden.

Det personlige, håndlavede smykke lever evigt og er en gave for livet. En gave, som ofte bæres videre af den næste generation.

Hemmeligheden ligger i mennesket bag smykket og menneskers lyst til at skabe og forfine til perfektion. Det håndlavede smykke er hos mig ikke dyrere, men for modtageren føles et unikt og personligt smykke ofte langt mere kostbart end et, der er lavet på samlebånd i tusindvis.

Går du rundt med en spirende ide til et smykke og behov for inspiration? Måske tænker du, at tiden er ideel til at overraske en, der står dig nær med et personligt smykke. Kontakt mig endelig, så kigger vi på mulighederne sammen.

☎ +45 26 83 52 61
✉ Tryk her for at lave en aftale 

Lav en aftale her