Diamant- og smykkerådgivning

Personlig rådgivning – by appointment only

Du har sikkert en idé om, hvad du vil have, men ligeså vel som du skal dele dine tanker med mig, er det også min opgave at læse dig, så vi sammen finder frem til det, du drømmer om. Ud fra vores snak og drøftelser tegner jeg en skitse, og først herefter sættes smykket i støbeskeen.

Beslutningsgrundlag for valg af diamant

Jeg har mødt mange usikre kunder, når tiden kom, hvor de skulle investere i en diamant. Jeg forstår dem så godt. Der findes ikke to diamanter på denne klode, som er ens, så hvilken diamant er det lige man skal vælge? Mange vælger diamanter fortrinsvis på basis af certifikatet på diamanten, for sådan et skal der altid være med, når du køber en diamant. Certifikatet skal være udstedt af enten GIA eller HRD At købe diamanter udelukkende på basis af certifikat er en mulighed, men man skal dog have sikret sig, at man har forstået certifikatet korrekt, og for at forstå et diamantcertifikat i detaljer, kræves mange års erfaring i diamanter. Derfor bør du altid alliere dig med en erfaren diamantekspert, da du ellers kan risikere at komme hjem med en mindre god brillant til en alt for høj pris.

Gennemsigtighed i diamantmarkedet

Diamantmarkedet er altid blevet beskyldt for at være ret uigennemskueligt, handlen med diamanter bygger på en nicheviden, som kun er udbredt nogle få steder i verden, hvilket gør det svært for den endelige køber at analysere markedet. Dog findes der faktisk en vejledende prisliste på diamanter, men den er som sagt kun vejledende. Heri ligger, at prislisten kun kan bruges, hvis man har allieret sig med en kender af markedet.

Men når man starter sin søgen efter en diamant, er det godt at være afklaret omkring, hvor stor en diamant man søger, og selvfølgelig ens budget. På baggrund af dette og af mine anbefalinger finder vi frem til den diamant, som passer perfekt til dine ønsker og den bedste pris.

Conversation pieces

Mens smykkebrands skyder op i stor stil og ensretter smykketrenden, bevæger BachMouritsen sig mod strømmen. Fra første gang du møder op i mit showroom og deler dine tanker, til smykket er klar til brug, har dit smykke været i hænderne på flere fagfolk, og der er tænkt over hver en lille detalje.

Du har sikkert en idé om, hvad du vil have, men ligeså vel som du skal dele dine tanker med mig, er det også min opgave at læse dig, så vi sammen finder frem til det, du drømmer om. Ud fra vores snak og drøftelser tegner jeg en skitse, og først herefter sættes smykket i støbeskeen.

Når vi er kommet frem til, hvordan smykket skal se ud, sendes skitsen videre til en designer, der sikrer, at alle detaljer er på plads. Herefter sendes smykket i produktion hos en diamantfatter og en guldsmed, inden det lander hos dig.

Hvert enkelt smykke håndlaves hos udvalgte fagfolk i Tyskland, hvilket sikrer, at detaljer og kvalitet er helt i top. Hver person, der er arbejder med smykket tilfører det værdi, og på den måde er det et stærkt smykke med masser af personlighed, du får. De mange tanker og håndværksmæssige lag, smykket er bygget op omkring, gør, at det bliver et ’conversation piece’. Og det er langt fra alle smykker, der har den egenskab.

By appointment only

Hos juvelér Brian Bach Mouritsen starter det unikke smykke med et personlige møde på Kongens Nytorv. Bestil tid til en privat fremvisning på brian@bachmouritsen.com

.

Fandt du ikke det du leder efter?

Søg efter diamanter, smykker, vurderinger etc. her eller kontakt Brian Mouritsen på telefon 26 83 52 61.