Om BachMouritsen

På Kongens Nytorv, velplaceret mellem Charlottenborg og Det Kongelige Teater, finder du Brian Mouritsens showroom. Her er det ikke juveler i vinduespartiet, der lokker. Tvært imod. Udefra forekommer stedet helt anonymt, for det er en af de særlige forretninger, du kun besøger, når du har en aftale.

Bag døren hersker der til gengæld en stemning, der er alt andet end anonym. Dæmpede klassiske toner spiller i baggrunden, og et elegant men hjemligt interiør sætter scenen i samspil med montrer med juveler. Brian Mouritsens showroom emmer af personlighed, og det samme gør de smykker, han skaber.

”Da jeg for to år siden etablerede mig her, var det med et ønske om at skabe noget unikt i en verden, hvor mere og mere ligner hinanden. Mit ønske var at bringe håndværket tilbage i smykket, for jeg synes på mange måder, at individualiteten er gået tabt, og det unikke er blevet en sjældenhed,” fortæller Brian Mouritsen.

Brian Mouritsen

Efter 23 års handel med smykker og diamanter mener jeg, at tiden er inde til at følge min egen filosofi. 25 år med nysgerrighed og rejser i hele verden for at handle diamanter, smykker og perler, men vigtigst for at tilegne mig viden. Jeg har bevidst valgt ikke at bruge penge på markedsføring og etablering af butik, udelukkende for at kunne fokusere mere på den professionelle og personlige rådgivning.
Smykkeverdenen ændrer sig i disse år. De dygtige smykkeproducenter, som har leveret unika smykker og kvalitetshåndværk til butikkerne igennem mange generationer, møder i dag stærk konkurrence fra de hastigt voksende smykkebrands, hvilket gør det unikke til en større sjældenhed, ligesom kontakten med håndværket går tabt.
Forbrugerne er i dag meget oplyste og prisbevidste, derfor vil fremtiden byde på mere salg direkte fra producent til forbruger, og det er i denne verden, du vil møde mig.

By appointment sales only

Brian Mouritsen holder kun åbent efter aftale, så der er fuldt fokus på dig og dit smykke til den private fremvisning.

Excellence

Min drivkraft udspringer i både søgen efter balance i et smykke og det unikke i hver enkelt diamant. Derfor har jeg i mere end 25 år hjulpet mine kunder med at finde eller skabe deres helt eget smykke. Kvalitet, autenticitet og det fineste håndværk gør hvert smykke unikt i en verden, hvor mangt og meget ligner hinanden.

Mit virke er at tage dig med ind i diamantens verden, en lukket verden, som kan være svær at gennemskue: hvilken kvalitet skal jeg vælge? Har jeg overset noget? Betaler jeg for meget? Med min faglighed, dine ønsker og fælles afstemning finder vi frem til det diamant-smykke, som passer til dit behov.

Authenticity

Alle mine smykker er håndlavede i Danmark eller Tyskland af de bedste guldsmede, hvor erfaring ofte er gået i arv fra generation til generation.

Hverken de eller jeg går på kompromis med kvalitet eller de forhold, hvorunder dit smykke bliver skabt.

Alle smykker laves af 100% genbrugsguld. Ikke fordi det er billigst, men for at gøre en forskel!

Value

Smykker og diamanter er kostbare. Der er store omkostninger ved udvindingen af diamanter, som foretages af få mineselskaber efterfulgt af mange mellemhandlere, producenter osv. Blandt andet gør disse forhold, at diamanter og smykker i dag er dyre at handle.

Mit netværk, min erfaring og min faglighed gør mig i stand til at tilbyde diamanter og håndlavede smykker direkte fra producenten. Samtidig har jeg valgt at skære butikken væk, dette for at jeg kan levere smykker og diamanter i den bedste kvalitet.

Lad os dog ikke glemme den største værdi: et smykke prydet med diamanter, givet til dig i kærlighed af dig selv eller en kær – fordi du er dig, og fordi du har fortjent det. Et smykke, som følger dig livet igennem og gives i arv med ligeså stor kærlighed og affektion.

Arbejdserfaring

Fabio Girogio, Italien 1992-1993
Danborg guld og sølv, København 1993-2000
Hartmanns, København 2001-2015
Uddannet G.G. hos HRD i Antwerpen

Det lå ikke i kortene, at Brian Mouritsen skulle ende som juvelér med et fint showroom på Kongens Nytorv. Han samlede hverken sten på stranden eller beundrede sin mors smykkeskrin, men da han som ganske ung ved en tilfældighed kom til at arbejde hos en guldsmed ved Gardasøen, skete der noget.

”Jeg kiggede på diamanter og safirer i en lup og blev helt grebet af det, jeg så, og så var det, at en helt ny verden åbnede sig for mig. I dag kan jeg stadig blive grebet af stenenes små nuancer, og jeg elsker stadig at nørde med detaljerne,” forklarer Brian Bach Mouritsen, der i 25 år har arbejdet som autodidakt juvelér.

Fandt du ikke det du leder efter?

Søg efter diamanter, smykker, vurderinger etc. her eller kontakt Brian Mouritsen på telefon 26 83 52 61.