Om BachMouritsen

By appointment –  et koncept, hvor vi laver en personlig aftale. På den måde slipper du for at gå forgæves og unødig ventetid. Det er lige til.

Excellence

Min drivkraft udspringer i både søgen efter balance i et smykke og det unikke i hver enkelt diamant. Derfor har jeg i mere end 25 år hjulpet mine kunder med at finde eller skabe deres helt eget smykke. Kvalitet, autenticitet og det fineste håndværk gør hvert smykke unikt i en verden, hvor mangt og meget ligner hinanden.

Mit virke er at tage dig med ind i diamantens verden, en lukket verden, som kan være svær at gennemskue: hvilken kvalitet skal jeg vælge? Har jeg overset noget? Betaler jeg for meget? Med min faglighed, dine ønsker og fælles afstemning finder vi frem til det diamant-smykke, som passer til dit behov.

Authenticity

Alle mine smykker er håndlavede i Danmark eller Tyskland af de bedste guldsmede, hvor erfaring ofte er gået i arv fra generation til generation.

Hverken de eller jeg går på kompromis med kvalitet eller de forhold, hvorunder dit smykke bliver skabt.

Alle smykker laves af 100% genbrugsguld. Ikke fordi det er billigst, men for at gøre en forskel!

Value

Smykker og diamanter er kostbare. Der er store omkostninger ved udvindingen af diamanter, som foretages af få mineselskaber efterfulgt af mange mellemhandlere, producenter osv. Blandt andet gør disse forhold, at diamanter og smykker i dag er dyre at handle.

Mit netværk, min erfaring og min faglighed gør mig i stand til at tilbyde diamanter og håndlavede smykker direkte fra producenten. Samtidig har jeg valgt at skære butikken væk, dette for at jeg kan levere smykker og diamanter i den bedste kvalitet.

Lad os dog ikke glemme den største værdi: et smykke prydet med diamanter, givet til dig i kærlighed af dig selv eller en kær – fordi du er dig, og fordi du har fortjent det. Et smykke, som følger dig livet igennem og gives i arv med ligeså stor kærlighed og affektion.

Fandt du ikke det du leder efter?

Søg efter diamanter, smykker, vurderinger etc. her eller kontakt Brian Mouritsen på telefon 26 83 52 61.