Privat invitation til Variété

Med mere tid kommer eftertænksomhed, og med eftertænksomhed kommer ofte stærkere og friere linjer. Meget få gange i de sidste 30 år har jeg været med til at skabe kunst via formsproget i smykker, men det er ikke desto mindre tilfældet med de helt nye armbånd og halssmykker i Variete-kollektionen.

I en tid, hvor vi – mere end nogen siden før – trænger til inspiration og skønhed, vil jeg gerne dele dette med jer. Derfor inviterer jeg indenfor på Kongens Nytorv til helt private ferniseringer af Variete-kollektionen i dagene:

fra den 02.06.20 –
til den 20.06.20

Skriv eller ring til mig, så vi kan finde en dag, der passer dig, hvor jeg kan vise Variété og byde på et glas Ruinart.

P.S. Du har mulighed for at invitere 3 gæster med ind til fremvisningen

På glædeligt gensyn!

Brian
BachMouritsen – 30 år med rådgivning i personlige smykker