Smykker og diamanter fra BachMouritsen

Mens smykkebrands skyder op i stor stil og ensretter smykketrenden, bevæger Brian Mouritsen sig mod strømmen. Fra første gang du møder op på kontoret og deler dine tanker, til smykket er klar til brug, har dit smykke været i hænderne på flere fagfolk, og der er tænkt over hver en lille detalje.

Chepre
kollektion

 Chepre serien er 100 % håndlavet med en speciel teknik, som kun ganske få guldsmede formår, af de bedste tyske håndværkere inden for juvelerverdenen.

Læs mere

Hvide
diamanter

Hvide diamanter beundres for deres ild og brillans. Med diamantens slibning skabes et karakterfuldt udtryk i kombination med form og design af det bærende smykke.

Læs mere

Farvede
diamanter

Ingen anden ædelsten kan som diamanten gengive så mange farvenuancer, og hver dag vil den lykkelige ejer af en farvet diamant se nye nuancer i diamanten.

Læs mere

Farvede
ædelsten

Smykker får karakter og kontrast fra farvede ædelsten. Ædelsten findes i alle regnbuens farver, så det er kun et spørgsmål om, hvilken farve som klæder dig bedst.

Læs mere

Forlovelses-
ringe

Hos BachMouritsen får du personlig rådgivning og et skræddersyet udvalg præsenteret i afslappede rammer til en personlig fremvisning.

Læs mere

Om
diamanter

Diamanten er det hårdeste naturlige materiale og det materiale på jorden med højst lysbrydning og har dermed en unik evne til at samle lyset og reflektere lyset.

Læs mere

Brian Mouritsens smykker emmer af personlighed

”Da jeg etablerede mig her, var det med et ønske om at skabe noget unikt i en verden, hvor mere og mere ligner hinanden. Mit ønske var at bringe håndværket tilbage i smykket, for jeg synes på mange måder, at individualiteten er gået tabt, og det unikke er blevet en sjældenhed,” fortæller Brian Mouritsen.

”Du har sikkert en idé om, hvad du vil have, men ligeså vel som du skal dele dine tanker med mig, er det også min opgave at læse dig, så vi sammen finder frem til det, du drømmer om. Ud fra vores snak og drøftelser tegner jeg en skitse, og først herefter sættes smykket i støbeskeen,” forklarer Brian Bach Mouritsen.

Når I er kommet frem til, hvordan smykket skal se ud, sendes skitsen videre til en designer, der sikrer, at alle detaljer er på plads. Herefter sendes smykket i produktion hos en diamantfatter og en guldsmed, inden det lander hos dig.

”Hvert enkelt smykke håndlaves hos udvalgte fagfolk i Tyskland, hvilket sikrer, at detaljer og kvalitet er helt i top. Hver person, der er arbejder med smykket tilfører det værdi, og på den måde er det et stærkt smykke med masser af personlighed, du får. De mange tanker og håndværksmæssige lag, smykket er bygget op omkring, gør, at det bliver et ’conversation piece’. Og det er langt fra alle smykker, der har den egenskab,” siger Brian Mouritsen*.

Fra artikel i Berlingske Exclusive december 2017

Fandt du ikke det du leder efter?

Søg efter diamanter, smykker, vurderinger etc. her eller kontakt Brian Mouritsen på telefon 26 83 52 61.