Variété

Hvide diamanter – professionel rådgivning om diamanter, brillanter, ædelsten og smykker med hvide diamanter

Hvide diamanter er egentlig farveløse diamanter og kvaliteten afhænger af hvor farveløse de er. Hos BachMouritsen i København har vi et fast bredt udvalg af håndlavede smykker med hvide diamanter, og vores største ekspertise er er at designe og håndlave helt personlige smykker med diamanter til dig ud fra en personlig fremvisning og snak.

Diamant armbånd med hvide diamanter

Mange af vores kunder vælger håndlavede diamant armbånd med princess slebne diamanter, det populære tennisarmbånd med hvide diamanter eller det håndlavede brillant armbånd fra ”Edges of pearl”.

Diamant halskæde med hvide diamanter

Bestil en privat fremvisning og se for eksempel det håndlavede Platincollie halssmykke prydet med kun de reneste brillanter.

Diamantring med hvide diamanter

En diamantring er enhver kvindes drøm. Vi har ringe med diamanter til mange forskellige priser – alle er de håndlavede i bedste kvalitet.

Diamant ørestikker og ørehængere med hvide diamanter

Les Trois Diamants ørestikkers, Edges of pearl ørehængere eller de klassiske brillantørestikker er faste diamant ørestikkers og ørehængere hos BachMouritsen. De er håndlavede, elegante, klassiske og tidsløse

Fandt du ikke det du leder efter?

Søg efter diamanter, smykker, vurderinger etc. her eller kontakt Brian Mouritsen på telefon 26 83 52 61.