Variété – Put On Your Best Show

BachMouritsen har skabt og designet en ny smykkeserie, der forsøger at udfordre og provokere det normale. En serie af smykker, som arbejder med materialerne på en anderledes måde og er inspireret af det abstrakte og enestående fra varietéen. Hvert smykke består af flere elementer, der i sig selv er en opsigtsvækkende forestilling, men som formår at imponere yderligere, når delene samles. – Hele serien leveres både i 18 kt. gul- rosa og hvidguld.

Se hele Variété serien her

Som de mystiske artister med bemærkelsesværdige numre i varietéen, skaber de abstrakte ringelementer tilsammen en ring, der er påfaldende formfuldendt. Det er blevet til en mirakuløs renhed, som er forbløffende velsammensat og balanceret.

Halssmykket i Variété-serien skal opfattes som en række uafhængige, unikke forestillinger. Vedhænget består af et virvar af scener og indtryk, hvis eneste forbindelse er, at de præsenteres i samme overdådige show. Designet er udarbejdet med varietéen som en forestilling, der snurrer om egen akse og mod slutningen bliver stor og vild – for til sidst at nå en grande finale.

Med ørehængerne i serien er ambitionen af arbejde med modsætninger og formkontraster. At tage uens, organiske former og samle dem i en ny og spændende helhed. Vi har fokuseret på en abstrakt formgivning i en søgen efter noget nyt og anderledes.

Se hele Variété serien her

Vejen fra den spirende inspiration til det færdige smykke kan være en lang rejse, men når ideerne tæmmes, og de enkelte smykker tager form, bliver de første skitser en forpremiere på, hvad vi har i vente.

Går du rundt med en spirende ide til et smykke og behov for inspiration? Måske tænker du, at tiden er ideel til at overraske en, der står dig nær med et personligt smykke. Kontakt mig endelig, så kigger vi på mulighederne sammen.

Lav en aftale her