Chepre kollektion

Chepre er en ny unisex-smykkeserie fra BachMouritsen, der kombinerer bæredygtighed, med historisk inspiration. Alle smykkerne i Chepre serien er 100 % håndlavet med en speciel teknik, som kun ganske få guldsmede formår, af de bedste tyske håndværkere inden for juvelerverdenen. Chepre er håndlavet i 18 karat hvid-rosa eller gulguld. Serien er produceret i genbrugsguld, som derfor er 100% bæredygtigt.

Chepre armbånd

Chepre armbåndet er med 50 gram 18 kt. guld utroligt slidstærkt og egner sig derfor godt som et hverdags armbånd.
Basis armbåndet er prydet med cirka 28 firkantede prinsesseslebne diamanter, der giver et stærkt og eksklusiv udtryk.

Læs mere

Chepre ring

Chepre ringen er en ring med karakter og statement, der er prydet med firkantede prinsesseslebne diamanter, der giver ringen et stærkt og eksklusiv udtryk. Chepre ringen er også yderst velegnet som den personlige vielsesring.

Læs mere

Chepre ørestikker

Chepre ørestikkers i et moderigtigt look og med ekstra fylde er et smukt alternativ til de klassiske brillantørestikkers. Øreringene er prydet med 2 prinsesseslebne diamanter i alt 0.30 ct.

Læs mere

Chepre manchetknapper

Chepre manchetknapper med et moderne look til smoking giver en stærk personlighed til den travle kvinde på farten. Fås i hvid-rosa og gulguld prydet med hvide-brune og gule diamanter.

Læs mere

Chepre – håndlavede smykker i 18 karat guld

Vi har tendens til at vælge smykker, der siger noget om, hvem vi er. Vil du som de fleste af os en mere bæredygtig verden, hvor vi tager ressourcebevarende og fremsigtede valg, så er Chepre en smykkeserie for dig.

Håndlavede smykker fra Europas bedste guldsmede

Alle smykkerne i den helt nye serie Chepre er kreeret af de bedste tyske håndværkere inden for juvelerverdenen. De dygtige smykkehåndværkere vil med tiden være en uddød race, hvis ikke vi begynder at stille krav til oprindelsen af de smykker, vi bærer.

18 karat guld og bæredygtige diamanter

Chepre er håndlavet i 18 karat hvid-rosa eller gulguld. Der er selvfølgelig tale om genbrugsguld, som derfor er 100% bæredygtigt. Diamanterne er handlet under Kimberly-traktaten, der sikrer, at ædelsten ikke er konflikt- eller bloddiamanter. Chepre-serien omfatter indtil videre armbånd, ørenringe, en ring og manchetknapper. Smykkerne kan bæres af alle uanset køn eller stil og er ideelle som delesmykker, da de både klæder den feminine og den maskuline type.

Old-ægyptisk inspiration

Hvert led i Chepre-smykkerne er formet som en pyramide, hvor toppen er skåret af og erstattes af et vindue, bæreren kan spejle sig i. De enkelte pyramide-led er prydet med en naturlig princess-slebet diamant. Dette diamant-cut er kendt for sin stærke refleksion af lyset, mens der samtidig er tale om en mere ’åben’ diamant, der gør det lettere at se stenens dybde sammenlignet med almindelige runde brillanter. Navnet ’Chepre’ stammer fra en ægyptisk urgud, der repræsenterede den opgående sol – et tegn på trofasthed. Chepre betyder ’skabt af sig selv’. Han blev ikke født, men krøb frem fra jorden, hvorfor han altid afbildes som en skarabæ.

Fandt du ikke det du leder efter?

Søg efter diamanter, smykker, vurderinger etc. her eller kontakt Brian Mouritsen på telefon 26 83 52 61.