Gaven givet med kærlighed

Gaver kan være givet med taknemmelighed, med opmærksomhed, med erkendtlighed og i påskønnelse, men vigtigst er gaven givet med kærlighed.

Uanset, hvilken af de ovennævnte tanker, der er base for en gave fra BachMouritsen, har det altid været min mission at sørge for, at smykket bliver valgt med særlig omhu. Hvor der bliver tænkt på modtagers stil og smag, så gaven bliver helt personlig.

Pris Dkk. 98.800,-
Sublim og sorgløs

Pris Dkk. 42.500,-
Levende og naturtro

Pris fra. 32.400,-
Julens hjerter

Pris fra Dkk. 21.000,-
Klassiker

Pris Dkk. 298.000,-
Waterfall

Pris fra. Dkk. 32.000,-
Kærlighedens diamant

BOOK DIT PERSONLIGE MØDE

Kontakt mig allerede nu, hvis du tænker, at der skal være et helt personligt smykke under træet til den, du holder af. Så vi i god tid kan finde frem til det smykke, som kan gøre julen 2020 til noget specielt.

Jeg glæder mig til at se dig. 

Kærlig hilsen
Brian
COVID
En af de mest sikre måder at handle julegaven på i år er netop ”by appointment”. For som altid, når du aftaler en tid med mig, er tiden din, og ingen andre vil opholde sig i mit showroom på Kongens Nytorv 3. På den måde kan vi passe på hinanden.
Derudover har jeg fået arrangeret, at jeg bliver testet privat hver anden dag for Covid, så jeg kan give næsten 100% sikkerhed for dit besøg på Kongens Nytorv.